Webdesign

Webdesign is het ontwerp en de functionaliteit van een website. Een website is echter nooit zomaar een website. Hoe wij te werk gaan bij het ontwerpen van jouw nieuwe website nemen we in overzichtelijke stappen met je door.

Ik heb al een website, maar die moet anders.

Stap 1
Inventarisatie
In een gesprek nemen we door wat jouw wensen zijn voor een website die ruimte biedt aan de informatie die je wilt delen met je bezoekers/klanten. Zonder je te vermoeien met vakjargon denken we met je mee en nemen we verschillende mogelijkheden met je door.
Stap 2
Ontwerp maken
Met de inventarisatielijst in de hand gaan we aan de slag. We maken in Photoshop 5-10 ontwerpen. Deze ontwerpen ontvang je in jpg formaat. Er zullen ontwerpen bij zijn die de inventarisatielijst niet helemaal volgen, of misschien zelfs wel helemaal niet volgen. We laten je graag ontwerpen zien waar je niet aan had gedacht maar die je wellicht aanspreken.
Stap 3
Ontwerp keuren
Je ontvangt 5-10 ontwerpen per e-mail. Neem de tijd om de verschillende ontwerpen goed te bekijken. Laat de ontwerpen ook aan anderen zien. Houd er rekening mee dat iedereen wel iets vindt van een ontwerp. Webdesign is iets persoonlijks, iedereen doet het anders.
Stap 4
Ontwerp goedkeuren
We gaan ervan uit dat één van de ontwerpen voldoet aan je eisen. (Is dit niet het geval dan gaan we terug naar stap 2.)
Zodra je keuze bij ons bekend is gaan we afspraken vastleggen in een offerte. Deze offerte ontvang je in 2-voud. Eén exemplaar ontvangen wij ondertekend terug. Bij de offerete zit ook een factuur. Met deze factuur betaal je de helft van het overeengekomen totaalbedrag voor het ontwerp van de website.
Stap 5
Website bouwen
De offerte is getekend, de aanbetaling is gedaan, we gaan (achter de schermen) bouwen. Dit is ook het moment waarop we eventueel aanwezige digitale bestanden willen ontvangen, bv logo, foto’s, teksten enz.
Het kan zijn dat we direct binnen je eigen domein gaan bouwen maar we kunnen er ook voor kiezen één en ander eerst op één van onze eigen domeinen te zetten. Tijdens het bouwen kun je zelf geen wijzigingen aanbrengen aan je website, wel zorgen we dat je de vorderingen kunt zien.
Stap 6
Website opleveren
We testen de website uitgebereid, maar zullen je af en toe vragen ook onderdelen te testen. Zodra het webdesign van de website in overeenstemming is met wat in de offerte is omschreven zit ons werk erop en kan de website online worden gezet. Je ontvangt een factuur voor de restant betaling.